Folder Kerkbalans 2018

Fietsactie - maart 2018

Afgelopen maand hebben we een nieuw initiatief genomen door grote (dames)fietsen te verkopen aan volwassen asielzoekers.
Zoals u reeds bericht is hanteert het COA de borgcontractregel. Dat wil zeggen dat grote fietsen niet meer weggegeven kunnen worden. Ook verkopen mag niet op het COA-terrein. Dus gebeurt het nu in het Freedom House, onze vertrouwde Vrijheidskerk.

Op woensdagmiddag (14.30-16.00 uur) is Ron Biesot bereid de fiets te verkopen voor een hele lage prijs (€ 20,- -30,-) Wij hebben de fiets gecontroleerd en deugdelijk gemaakt. De opbrengst gaat voor 2/3 naar Stichting Help-to-Help en 1/3 naar de reparatiepot. Er zijn er al 2 van de hand gegaan.
We hopen hiermee asielzoekers blij te maken.
Verder loopt alles voorspoedig.
Het is nu weer “hollen”. Veel gezinnen met dito kinderen die niet kunnen fietsen.
Voorlopig kunnen we nog voort maar….de bodem komt al weer in zicht, dus…..
Is uw medewerking is essentieel.

Hartelijk dank voor uw inbreng, blijft u er wel aan denken?
U goede paasweken toewensend,
Theo Bruin, vrijwilliger COA Alkmaar