Folder Kerkbalans 2018

Kerstwandeling 2017

Vrijdag 15 december organiseerde de Protestantse Gemeente Alkmaar in samenwerking met de Evangelische Kringgemeente 'De Vriendschap', de Evangelische Broedergemeente en de Open Hof voor de achtste keer de kerstwandeling. De 240 deelnemers startten op zes locaties, in en rond de Blije Mare:

1 Interactieve kerstquiz door Jelmer Voet en Christiaan Obbink. 2 Een dansgroep o.l.v. Maria de Gooijer en Elise Buijtendijk beeldde het kerstverhaal uit. 3 Verhalenvertelster Marieke van de Houten was te horen in de Bibliotheek. 4 De vocalgroup Rebounce zong kerstliederen in het scoutinggebouw. 5 In de Montessori school werden door de leerlingen sfeervolle kerstliederen gezongen. 6 In kinderboerderij 'De Rekerhout' was een levende kerststal. Langs de route waren de midwinterhoornblazers te horen. Na afloop genoot iedereen in de Blije Mare van warme chocolademelk/koffie etc. Ook de kerstmarkt werd druk bezocht. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de ruim 40 medewerkers nogmaals heel hartelijk te bedanken voor hun inzet! We hopen eind dit jaar voor de negende keer de kerstwandeling te organiseren: vrijdag 14 december.

Dian Voet ( Voorzitter Kerk naar Buiten)