Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Welkom op de Kerk in Actie Werelddag!

Samen zijn we de kerk in actie. Wereldwijd voelen we ons met elkaar verbonden. Daarom bent u op zaterdag 25 april van harte welkom op de Kerk in Actie Werelddag. Tijdens dit jaarlijkse evenement wordt u geïnspireerd door verhalen van medechristenen en ontmoetingen met partnerorganisaties van Kerk in Actie uit de hele wereld. Karin van den Broeke, preses van de Protestantse Kerk, denkt ’s morgens met u na over het thema ‘Geloven in delen’. Hoe kunt u de kerk versterken, noodhulp mogelijk maken of kinderen in de knel ondersteunen? ’s Middags zijn er interactieve workshops. Ga in gesprek met gelovigen uit Bangladesh of Myanmar, leer meer over vluchtelingen in Thailand of ontdek hoe het is om als kind in een sweatshop te moeten werken. Zo beleeft u een Werelddag!
Kom ook op zaterdag 25 april, vanaf 9.30 uur naar de Kerk in Actie Werelddag.
Toegang is gratis, aanmelden en meer informatie via www.kerkinactie.nl/werelddag
De dag vind plaats in Ermelo.