Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

ISBA Paaspakkettenactie 2016 zeer geslaagd!

voedselpakketDit jaar hebben wij voor de 10de keer de paaspakkettenactie georganiseerd. We laten u hierbij graag weten, dat de actie ook deze keer wederom een groot succes is geworden dankzij de gulle gaven van velen vooral via de Alkmaarse kerken. Wij danken u daar oprecht voor.
U heeft veel bruikbare artikelen ingezameld en daarnaast ook veel geld gedoneerd, zodat wij de pakketten aan konden vullen, wanneer de sortering minder werd. Daar we in de meeste gevallen de gezinnen kennen, konden we heel gericht de inhoud samenstellen.

Dankzij de royale inzameling hebben wij ruim 200 goed gevulde pakketten kunnen maken en bij de mensen thuis kunnen bezorgen.
We hebben ook Exodus Alkmaar een steunpunt voor vluchtelingen van een royaal groepspakket kunnen voorzien.
We hebben weer dankbaar gebruik gemaakt van de consistorie van de Evangelisch Lutherse Kerk en waren blij met de plezierige hulp van diverse mensen. Denkt u daarbij aan de “ inzamelaars”, sorteerders, inpakkers en chauffeurs/bezorgers. Geweldig dat we zo met elkaar tot dit mooie resultaat konden komen.
Dankzij u allen hebben we veel mensen met het Paasfeest een steun in de rug kunnen geven.

Namens het ISBA,
Mariet Buren en Johan Potter.