Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

bestel de kalender

Oogsdienst 2014

Actie voor de voedselbank

Zondag 26 oktober vieren wij in Alkmaar de jaarlijkse Oogstdienst. De Oogstdienst is een feest van dankbaarheid en het delen met hen die het minder hebben.
Om dit ‘delen’ ook in praktijk te brengen houden we bij de Oogstdienst altijd een actie voor een bepaald doel. Soms voor mensen ver weg en soms voor mensen heel dichtbij. Dit jaar is de actie voor de Voedselbank in Alkmaar. We willen u vragen voor deze Oogstdienst uw speciale gift in natura mee te brengen naar de kerk.

De Voedselbank wil vooral graag houdbare artikelen krijgen waar grote behoefte aan is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rijst, pasta, pastasaus, blikgroenten, koffie, thee, suiker, broodbeleg zoals hagelslag en zo. De goederen zullen voor de kerkdiensten van 12, 19 en 26 oktober worden ingezameld.
De diaconie wil deze actie van harte aanbevelen.