Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Info-avond herinrichting Immanuëlkerk

herinrichtingOp dinsdag 10 november 2015 organiseert de commissie “Herinrichting Immanuëlkerk” een speciale informatieavond over de op handen zijnde veranderingen in de Immanuëlkerk. Alle aspecten komen aan de orde. Van de aankoop van kerkmeubilair tot het maken van een nieuw liturgisch centrum en van de plaats voor een gedenkplek voor de overledenen tot het vinden van de juiste beeldapparatuur. In januari 2013 is de commissie gestart met haar onderzoek naar de verschillende mogelijkheden van deze herinriching. Begin deze zomer werd een rapport met plannen ingediend bij de kerkenraad, die deze inmiddels heeft goedgekeurd. Nu deze fase is afgesloten willen wij u, als gemeente, graag informeren over de inhoud van deze plannen en de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom op 10 november deze speciale avond. De commissie hoopt op een grote opkomst. Plaats van handeling is de Immanuëlkerk. Aanvang om 20.00 uur. Een uittreksel van het rapport is die avond voor iedereen beschikbaar.