Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

bestel de kalender

Van de scriba - november 2015

kerkenraad

• Op 5 oktober zijn leden van het moderamen naar de hoorzitting van het RCBBG (Regionaal College voor de Behandeling van Bezwaren en Geschillen) in Haarlem geweest. Door een gemeentelid was bezwaar aangetekend tegen het besluit van de kerkenraad, die op 23 april het Beleidsplan 2015-2019 vaststelde. Tot nu toe hebben we nog geen uitspraak van het RCBBG mogen ontvangen.
  • In de Vrijheidskerk is het groot onderhoud uitgevoerd. Meest opvallend vind ik de prachtige keuken. De toiletten zijn vernieuwd; zaal 5 is gelijkvloers geworden; het kerkelijk bureau is ondertussen ook verhuisd. Enfin, voor iedereen is het een aanrader om eens een kijkje te nemen in de Vrijheidskerk.
  • De gemeenteavond voor de begrotingen hebben we op maandag 30 november gepland. In de Vrijheidskerk, dus een extra reden om te komen...
    Ik wens u allen en ons: veel van “geloof, hoop en liefde”!

Met groet,
namens de kerkenraad: Willem Meijer, scriba