Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

bestel de kalender

Actie kerkbalans

kerkbalansActie 2015

De opbrengsten van actie Kerkbalans 2015 zijn zo goed als bekend. De mensen die hun toezegging 2015 nog niet volledig hebben voldaan is verzocht dit alsnog over te maken. In totaal is er 320.500 euro toegezegd. Daarvan is nu (eind januari) 316.500 euro binnen. Hopelijk komt ook de laatste 4.000 euro nog binnen.
In de begroting voor 2015 is uitgegaan van een totaalbedrag aan vrijwillige bijdragen van 330.000 euro. Op dit moment is er, inclusief extra stortingen (zonder toezegging of extra gestort boven de toezegging), een bedrag van ruim 321.000 euro ontvangen.
Iedereen die heeft bijgedragen aan dit resultaat: Bedankt!

Actie 2016

De jaarlijkse actie Kerkbalans is op 17 januari van start gegaan. Het thema is dit jaar ‘Mijn kerk inspireert’. Wist u dat dit de grootste inzamelingsactie van het land is? Overal vragen plaatselijke kerken en parochies aan hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Als het goed is heeft u ook een brief of e-mail voor Kerkbalans gehad. Doet u weer mee?
De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. U kunt uw toezegging ook via e-mail kenbaar maken. Stuur een e-mail naar het kerkelijk bureau voor meer informatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Namens het college van kerkrentmeesters
Joan Maljaars, penningmeester