Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Verkoopproces Trefpuntkerk

trefpuntGraag brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het verkoopproces van de Trefpuntkerk. Na diverse oriënterende gesprekken zijn wij een contract aangegaan met makelaar Van der Borden om deze kerk voor ons te verkopen. Deze heeft een uitgebreide informatiebrochure opgesteld die door geïnteresseerde partijen kan worden opgevraagd. Eind augustus is dit kenbaar gemaakt aan diverse potentiële kopers. Een ieder die interesse heeft om het pand te kopen kan dit kenbaar maken via een gesloten inschrijving bij een notaris.

Tot 20 oktober kan dit worden ingeleverd. Eind oktober wordt bekend gemaakt aan wie het pand gegund wordt.
Wij hopen uiteraard op een goede koper. Wij houden u op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.
Zolang de kerk niet verkocht is blijft deze in gebruik door VPS Nederland in het kader van leegstandsbeheer.
Het orgel heeft inmiddels een prachtige herbestemming gekregen in de Pastoor van Arskerk in Haarlem.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Marijke Hoetmer-van der Ruijt, voorzitter