Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Kerkbalans Digitaal

kerkbalans digitaalEnkele jaren gelden is er een start gemaakt met het digitaliseren van Actie Kerkbalans. Dat wil zeggen dat in plaats van een brief met het verzoek om de jaarlijkse bijdrage er een e-mail met het verzoek wordt gestuurd aan de leden van de kerk.
Inmiddels heeft bijna één derde deel van alle leden zich daarvoor aangemeld. Daar zijn we blij mee!
Het betekent dat er minder vrijwilligers nodig zijn om de enveloppen langs te brengen en weer op te halen maar het scheelt natuurlijk ook in de kosten. Er hoeft immers niets meer te worden afgedrukt.

Eén derde? Ja, één derde van de leden is dus overstag. Uiteraard willen we deze groep groter maken zodat de kosten nog verder omlaag kunnen. Ook de groep vrijwilligers wordt steeds kleiner…
Helpt u mee? Hieronder staat wat u moet doen om deel te nemen. U hoeft zich maar één keer aan te melden (dus niet elk jaar).

Hoe werkt Actie Kerkbalans Digitaal?
Aanmelden werkt als volgt: U stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het e-mailadres waarop u benaderd wilt worden voor Actie Kerkbalans. U vermeldt in deze e-mail tevens uw naam, adres en woonplaats én de wijze waarop u gewoonlijk uw kerkelijke bijdrage betaalt (acceptgiro, automatische incasso of zelf overmaken).
Via het kerkelijk bureau krijgt u dan een bevestigings-e-mail met daarin uw gegevens. Daarna zult u via de e-mail nader geïnformeerd worden over het vervolg. Uiteraard kunt u dan uw toezegging kenbaar maken via e-mail.
telefoon: 072 511 33 78.
Het College van Kerkrentmeesters