Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Gezocht: een niet-actief gemeentelid

De landelijke Protestantse Kerk in Nederland heeft een panel, om regelmatig de mening te peilen over ideeën die in de Dienstenorganisatie van de kerk opkomen. Dat is buitengewoon waardevol. Alle contacten gaan digitaal.

Graag zou de PKN nog veel meer mensen uit willen nodigen om op die manier richting te geven aan het werk van de Protestantse Kerk.
Nu wordt gezocht naar niet-actieve gemeenteleden.
De persoon zou bij voorkeur aan de volgende kenmerken moeten voldoen:

• lid van een PKN-gemeente;
  • jonger dan 50 jaar;
  • geen ambtsdrager;
  • geen echt actieve vrijwilliger in de kerk.

Men is nu nadrukkelijk op zoek naar "gewone" kerkleden. Er zitten inmiddels voldoende ambtsdragers en actieve vrijwilligers in het panel.
Hopelijk is er ook uit Alkmaar iemand..?