Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

bestel de kalender

Verkoop Trefpuntkerk

Trefpunt

De verkoop van het Trefpunt is zo goed als rond.
Na een procedure via Makelaardij Van der Borden zijn 5 biedingen bij de notaris binnengekomen.
Het CvK heeft deze biedingen, inclusief de ontwikkelplannen, besproken en besloten de Trefpuntkerk te gunnen aan

de hoogste bieder met een goed ontwikkel- /sociaalplan, dat binnen de kaders van de gemeente Alkmaar valt. Hij wil o.a.een complex creëren met appartementen waarvan een aantal in de sociale sector met een accent op huisvesting voor ouderen en mensen met een beperking.
De bieder heeft persoonlijke bindingen met Alkmaar, hij is opgegroeid in de buurt van de Trefpuntkerk. Op 7 november is de koopakte getekend, de overdracht zal begin december 2016 plaatsvinden.