Folder Kerkbalans 2018

Kerkbalans 2018

De voorbereidingen voor Actie Kerkbalans 2018 zijn weer in volle gang.
Al in september hebben we een inspirerende avond bijgewoond waar diverse buurtgemeenten hun ideeën konden delen. De avond werd georganiseerd door de PKN en was goed bezocht.
Sommige gemeente hebben het voor elkaar gekregen om de dalende trend van bijdragen om te zetten in een positieve ontwikkeling.

Een tip om dat voor elkaar te krijgen: benader mensen zo persoonlijk mogelijk en geef aan waar hun bijdrage naar toe gaat. Het moet mensen ráken. Dat is best een lastige opgave.
We kunnen mooie folders maken en persoonlijke brieven schrijven maar waar wordt ú door geraakt?
Niet door negatieve verhalen over tekorten in elk geval. Hopelijk wel door te vertellen wat we als kerk betekenen en wat we allemaal voor activiteiten doen.
De kerk is een onmisbare schakel in de samenleving. Het is ónze kerk, wij zijn samen de kerk!
Het thema voor 2018 is dan ook:

Geef voor je kerk

De actie Kerkbalans start op 20 januari 2018. U gaat er zeker nog meer van horen!!