Adventskalender 2017: Kwetsbaar als een kind

adventskalender2017

bestel de kalender

Kerkbalans Digitaal

Vorig jaar heeft het College van Kerkrentmeesters een begin gemaakt met de digitalisering van Actie Kerkbalans. Zo’n 160 leden van onze Protestantse Gemeente zijn inmiddels hiertoe overgegaan.
Hoe werkt Actie Kerkbalans Digitaal?
U stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw e-mailadres waarop u benaderd wilt worden voor de actie Kerkbalans. U vermeldt in de mail tevens uw naam, adres en de wijze waarop u gewoonlijk uw kerkelijke bijdrage betaalt (via acceptgiro, automatische incasso of dat u het zelf overmaakt). Van het kerkelijk bureau krijgt u dan een bevestigingsmail, met daarin uw gegevens. Via e-mail zult u daarna nader worden geïnformeerd over het vervolg.

Wij hopen dat zo veel mogelijk leden willen overgaan naar het digitaal aanleveren van de toezeggingsformulieren (voor Kerkbalans). Dit bespaart namelijk veel op de inzet en het werk van de vrijwilligers. Heeft u vragen over de digitale werkwijze, neemt u dan contact op met één van de medewerkers van het kerkelijk bureau.
Zolang het nodig is, zal naast de digitale vorm van Actie Kerkbalans, het mogelijk blijven om via de tot nu toe gebruikelijke manier uw toezegging aan te leveren.
Wij merken nog op dat het door u verstrekte e-mailadres uitsluitend voor Actie Kerkbalans zal worden gebruikt.

Het College van Kerkrentmeesters.