hit counter joomla

Komende vieringen

 
 17 dec 2017  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn
 
 24 dec 2017  10:00 uur:
dhr. G. Kluft
 
 24 dec 2017  22:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 25 dec 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 31 dec 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 07 jan 2018  10:00 uur:
ds. A. Kramer, Heiloo

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


kerstnachtNrdOp zondag 24 december is er een zangviering in de ochtend en vieren we de vierde advent. Er zijn diverse liederen opgegeven door gemeenteleden die we gaan zingen. Gerard Kluft staat stil bij: ‘Kerst, het feest zonder app of facebook’.
In de kerstnachtdienst volgen we een spoor van licht. De band Collage verzorgt de muziek en we nemen een groet van licht mee de nacht in.

 

kerstmorgenNrdOp kerstmorgen 25 december is de muziek klassiek. Het thema is: God van ver af, God van dichtbij - God met ons.

 

Op zondagochtend 31 december heeft de viering een oudjaarskarakter: een moment van bezinning op het leven dat in de tijd voorbij glijdt. Er is dit keer geen avondviering.

facebook

Bezoekwerk 76+

Albert Kozijn is vanaf september beschikbaar voor het bezoekwerk aan 76-plus in Alkmaar Noord. Hij zal dit één dagdeel per week doen, Daarnaast zal Sibilla Verhagen waar nodig bijspringen.
Wilt u een pastoraal gesprek met Albert Kozijn of Sibilla Verhagen, geeft u dat dan door aan uw huidige bezoekouderling of pastoraal bezoeker.

Zij zullen er dan voor zorgen dat dit in orde komt in overleg met beide beroepskrachten. Daarnaast blijven de ouderlingen en pastorale bezoekers natuurlijk hun bezoekwerk doen.
Voor alle zaken omtrent uitvaarten neemt u als eerste contact op met Gerard Kluft (ouderling), bij zijn afwezigheid neemt u contact op met Albert Kozijn. 
Op deze manier hopen wij als pastoraatgroep de continuïteit in het bezoekwerk te behouden.  

Pastoraatgroep Alkmaar Noord

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.