Komende vieringen

pastor A. Kozijn

20 May 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag is er dienst om 10.00 uur in de Immanuelkerk.
Op deze dag is er een zangdienst, met een korte lezing en een gedicht.
Dus zing je graag kom dan naar deze dienst.
De voorganger is : Gerard Kluft

Samen onze belevenissen delen

Elke zondag komen we bij elkaar in de Immanuelkerk om te vieren, te lezen, te bidden en te zingen. Na de viering drinken we koffie met elkaar maar er gebeurt meer. Ook door de week zijn we gemeente van Christus.
We doen samen activiteiten, we beleven iets in het groot of in het klein, we hebben onze verwachtingen en teleurstellingen in ons dagelijks leven.

Gebeurtenissen kunnen heel verschillend zijn: er heeft een volleybaltoernooi plaatsgevonden, de oudere gemeenteleden zijn een dag uit geweest, je hebt een moment meegemaakt waar je vol werd van Gods vrede.
Het kan ook zijn dat je opa of oma bent geworden of dat je iets bijzonders op school hebt meegemaakt: het kan van alles zijn!

Als werkgroep eredienst Alkmaar Noord zouden we dit graag met elkaar willen delen. Het idee is om elke eerste zondag van de maand tijdens de viering een plek in te ruimen voor onze belevenissen.
Wanneer je graag iets wilt delen met de hele gemeente kun je dit op dat moment doen.

Je kunt in de week voor de viering en voor aanvang van de viering hierover contact opnemen met Sibilla of als zij niet voorgaat met de ouderling van dienst.

Zo proberen we een gemeente te zijn die deelt met elkaar en zich zo aan elkaar verbonden weet. Voor opmerkingen of vragen kun je terecht bij Gerard Kluft, voorzitter werkgroep Eredienst. (tel.06 43 25 59 16)

wie is wie?

sibilla