hit counter joomla

Komende vieringen

 
 29 Apr 2018  10:00 uur:
ds. F. van Melle, Oudorp
 
 06 May 2018  10:00 uur:
prop. J. de Vries, Alkmaar
 
 10 May 2018  10:00 uur:
dhr. G. Kluft
 
 13 May 2018  10:00 uur:
pastor A. Kozijn
 
 20 May 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag is er dienst om 10.00 uur in de Immanuelkerk.
Op deze dag is er een zangdienst, met een korte lezing en een gedicht.
Dus zing je graag kom dan naar deze dienst.
De voorganger is : Gerard Kluft

 

facebook

Belevenissen van dominee Sibilla

Er gaat wel eens wat mis in ons huishouden. Zo had ik (of eigenlijk wij) vorige maand een haast onoverkomelijk klitprobleem. Het lange haar van het kind was in vlechten in het zwembad zo in elkaar gekrompen dat er op twee plekken onuitkambare klitten waren ontstaan. Deze twee bulten werden zelfs onder skihelm groter. Het haar was vervilt, zo leerde ik later. Ten einde raad besloot ik dat de kapper eraan te pas moest komen.

Niet om het haar af te knippen, want bij dat idee raakte dochterlief in paniek, maar om het uit te kammen. In alle wijsheid heb ik manlief laten meegaan naar de kapper. En na drie uur was er weer een gladde, zij het iets dunnere staart, en had de kapster lamme handjes.

Ik was dusdanig opgelucht dat ik die avond spontaan aan het begin van een kerkvergadering het voorval uit de doeken deed. Toen kreeg ik uit een warm hart het advies om dit niet verder rond te vertellen; ‘Want voor je het weet gaat men denken dat je je kind verwaarloost’. Maar ik heb er wat meer vertrouwen in. Jullie denken natuurlijk bij dit verhaal: ‘Oh, wat steekt ze toch veel tijd en energie in de gemeente, zo veel dat er andere zaken blijven liggen.’. Of misschien moet ik toch het realistische en praktische advies opvolgen van de Prediker, want ook ik zelf ben helaas niet vrij van afkeurende gedachten: ‘Spits je oren niet bij alles wat er om je heen gezegd wordt. Dan hoef je niet te horen hoe je dienaar je vervloekt. Je weet maar al te goed hoe vaak ook jij een ander hebt vervloekt.’

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.