hit counter joomla

Komende vieringen

 
 24 juni 2018  10:00 uur:
ds. D.P. Jans
 
 01 juli 2018  10:00 uur:
ds. G.J. van Aller, Haarlem
 
 08 juli 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 15 juli 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Gemeente-picknick

Zondag 15 juli is er weer de jaarlijkse gemeente-picknick als afsluiting van het seizoen! De insteek is: Iedereen wordt verzocht om eten en drinken mee te brengen, dat we vervolgens met elkaar delen. Denk aan hartige taart, rauwkost, sandwiches, fruit, sap, fris, wijn etc. Neem zelf een picknickkleed mee. De organisatie zorgt voor borden, bekers, bestek, wat stoelen en tafels en een paar partytenten.

Hopelijk tegen de felle zon, maar desnoods tegen de regen. Wilt u een partytent ter beschikking stellen, laat het ons weten. Iedereen van de PGA van harte welkom!

Aanvang: na het koffiedrinken na de dienst (dus circa 11.30 uur) Locatie: Rekerhout hoek dichtbij De Blije Mare. Opgeven kan na de dienst in de Immanuelkerk via de lijsten of bellen/mailen met Annie de Boer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 562 11 43

picknick1

picknick2

picknick3

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.