Komende vieringen

ds. J.W. van den Berg, Voorhout

12 aug 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

Stoelgang - juli 2018

We genieten nog even na van de eredienst en het lunchconcert met Marten Kamminga. Het orgel, de piano of de accordeon, het blijft een genot om te mogen luisteren naar zijn muziek. De bijdrage van het lunchconcert was voor de stoelen. Er werd een bedrag van € 260 opgebracht. En de lunch werd door GEVO verzorgd. Dat leverde ook nog € 150. Dank GEVO. De commissie heeft ondertussen niet stil gezeten. Er zijn verschillende bezoeken gebracht aan bedrijven en aan een fabrikant. Uiteindelijk is gekozen voor een bedrijf. Deze heeft een scherpe offerte aangeboden. Er staan op dit moment een aantal stoelen in de kerkzaal op proef.

Er komen stoelen met en zonder leuning en ook sommige met een gekleurde, gestoffeerde zitting. Een aantal zondagen hebben gemeenteleden al op verschillende stoelen kunnen zitten. De commissie heeft een voorstel gedaan aan het sectieteam en dit is doorgestuurd naar het College van Kerkrentmeesters. De afgelopen jaren zijn er verschillende acties voor de stoelen geweest. Deze hebben in totaal € 9768,70 opgebracht. En er is nog een legaat. Kortom, we wachten in spanning op de instemming van het College.

Commissie stoelen Immanuelkerk.

wie is wie?