Komende vieringen

31 dec 2017  10:00 uur:

07 jan 2018  10:00 uur:
ds. A. Kramer, Heiloo

Andere diensten in het totaaloverzicht.

kerstnachtNrdOp zondag 24 december is er een zangviering in de ochtend en vieren we de vierde advent. Er zijn diverse liederen opgegeven door gemeenteleden die we gaan zingen. Gerard Kluft staat stil bij: ‘Kerst, het feest zonder app of facebook’.
In de kerstnachtdienst volgen we een spoor van licht. De band Collage verzorgt de muziek en we nemen een groet van licht mee de nacht in.

kerstmorgenNrdOp kerstmorgen 25 december is de muziek klassiek. Het thema is: God van ver af, God van dichtbij - God met ons.

Op zondagochtend 31 december heeft de viering een oudjaarskarakter: een moment van bezinning op het leven dat in de tijd voorbij glijdt. Er is dit keer geen avondviering.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.