Komende vieringen

ds. S. Verhagen

18 mrt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

In de viering van 18 februari gaat niet Alexander Noordijk voor, maar ik. We hadden geruild, maar Alexander moet in IJburg ambtsdragers bevestigen.

De viering van 11 maart, de vierde zondag in de veertigdagentijd, is er een meditatieve viering waarin stilte en inkeer een grotere plaats hebben, en woorden een kleinere. Waarschijnlijk ga ik iets doen aan de hand van het Geheimenis van Pasen naar een verhaal van Godly Play. Dit verhaal gaat in op de veertigdagentijd als voorbereiding voor Pasen. Ik moet alleen met het beamteam nog kortsluiten of dit kan. Het beamteam zoekt trouwens nog vrijwilligers!

Met Palmpasen, 25 maart, worden er dit keer geen palmpasenstokken gemaakt en is er geen optocht. De kinderen doen in de veertigdagentijd Godly Play met de verhalen ‘De gezichten van Pasen’.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

wie is wie?