Komende vieringen

ds. S. Verhagen

18 mrt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

In de viering van 18 februari gaat niet Alexander Noordijk voor, maar ik. We hadden geruild, maar Alexander moet in IJburg ambtsdragers bevestigen.

De viering van 11 maart, de vierde zondag in de veertigdagentijd, is er een meditatieve viering waarin stilte en inkeer een grotere plaats hebben, en woorden een kleinere. Waarschijnlijk ga ik iets doen aan de hand van het Geheimenis van Pasen naar een verhaal van Godly Play. Dit verhaal gaat in op de veertigdagentijd als voorbereiding voor Pasen. Ik moet alleen met het beamteam nog kortsluiten of dit kan. Het beamteam zoekt trouwens nog vrijwilligers!

Met Palmpasen, 25 maart, worden er dit keer geen palmpasenstokken gemaakt en is er geen optocht. De kinderen doen in de veertigdagentijd Godly Play met de verhalen ‘De gezichten van Pasen’.

Kerkdiensten Noord

immanuelkerkOver de kerkdiensten Sectie Noord - Immanuelkerk

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

wie is wie?

sibilla