Komende vieringen

pastor A. Kozijn

20 May 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag is er dienst om 10.00 uur in de Immanuelkerk.
Op deze dag is er een zangdienst, met een korte lezing en een gedicht.
Dus zing je graag kom dan naar deze dienst.
De voorganger is : Gerard Kluft

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla