Kerstwandeling

is het kerkelijk bureau
gesloten

Aluminium-inzameling

Hallo allen, we hebben in afgelopen periode gespaard voor Stichting Prakkie072, een Alkmaarse stichting, die een groot aantal leden heeft, die zorgen dat er geen eten verspild wordt en dat nog goede left-overs/voedselrestanten bij de mensen komen, die onder het bestaansminimum leven. Zelfs in Alkmaar.

Dat zijn b.v. mensen/gezinnen, die net geen gebruik van de Voedselbank gebruik mogen maken. Ook worden er soms verse groenten verstrekt. De € 60 zal speciaal gebruikt worden voor extra's voor de kinderen. Kijk anders even op: www.prakkie072.nl

De volgende doelen komen in de toekomst aan bod: Ik heb Alexander Noordijk, onze voormalige jongerenwerker, bij zijn afscheid, een toezegging van € 60 gedaan voor zijn huidige project voor kinderen in Amsterdam, dus daar gaan we mee aan de slag en de tweede stroom zal zijn voor onze jongeren van de kerk, die in 2019 weer een missionaire reis gaan maken en wel naar Ghana. Zij hebben veel geld nodig, dus gaan we zeker door tot het moment, dat ze vertrekken.

Nog maar weer even de spelregels: Schoon en droog aluminium, zo klein mogelijk in elkaar geknepen of platgetrapt. Graag in een stevige, niet te volle, plastic tas met hengsels, die u één keer dichtknoopt. Geen koffiepakken, chipszakken en zilverkleurig plastic van koekjes etc. Wilt u bij Coca-Cola er even een magneetje tegenaan houden, die zijn nl. vaak van ijzer. Als u het even controleert, dan scheelt dat u en mij heel wat gesleep. Maar blijf vooral uw aluminium inleveren in de witte bak in de hal van De Blije Mare.

Met mijn hartelijke dank en groeten, Trijnie Bakker

alpha