Kerstwandeling

is het kerkelijk bureau
gesloten

Inzameling t.b.v. Voedselbank

Deze keer wil de Diaconie in het kader van de Oogstdienst een inzameling houden voor de Voedselbank.
Wij vragen u op de zondagen 4 en 11 november houdbare producten mee te nemen als dank voor de oogst en overvloed ons ook dit jaar weer toebedeeld. Niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend en dan is het goed om te delen met elkaar.

De diakenen zouden het fijn vinden als u houdbare of vacuümverpakte producten als kaas en vleeswaren, pakken en zakken zoals rijst, pasta, maar ook chocola, koffie, thee, toiletartikelen enz. wilt meenemen naar beide kerken.
Wilt u liever niet sjouwen, dan is geld ook altijd welkom natuurlijk. Uw diakenen staan beide zondagen klaar om uw gaven in ontvangst te nemen.

Wij rekenen op u allen. Alvast hartelijk dank.