hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.

anbi logo

Bericht Fietsproject - maart 2019

Goeds nieuws, we hebben al acht asielkinderen blij kunnen maken met een opgeknapte fiets en negen volwassenen waaronder twee driewielergebruikers. We komen ook zo uit de kosten. Verder is het weer druk op het “fietsspreekuur”. Ze weten ons goed te vinden voor hun lekke banden, ketting eraf, remmen kapot, etc., etc.
We werken met z’n vieren en zijn inmiddels goed ingespeeld op elkaar en de samenwerking boven verwachting. Ad en Sybe hebben in de metaal (Tata Steel) gewerkt dat scheelt een hoop.

Voor de lekke banden hebben we twaalf reparatiedoosjes gekocht (Action, €2,-) die we doorverkopen aan volwassenen als die met een lekke band komen. We leren ze dan zelf repareren. Ook hebben we een bak met gereedschap aangeschaft die we uitlenen aan asielzoekers die zelf hun fietsen willen repareren bij de keet.

We hopen nog iemand uit de PKN HHW aan te trekken die de gehele communicatie in HHW gaat verzorgen.
Tevens zoeken wij opslagruimte want we zitten heel krap met twee containers op het COA.
We hebben nog wel kinderfietsen nodig en ook gewone als verkoop voor Stichting Help-to-Help en ons project om de kosten te dekken.
Dat was het weer.
Blijft u aan ons denken? Dat hebben we nodig. Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, vrijwilliger AZC Heerhugowaard.
Namens fietsprojectteam COA HHW
06 10 19 68 85, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A3 poster Adrian Snell 14 april klein

Klik hier voor een vergroting.
Bestel hier kaarten.


alpha


p01
doneer 10