181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Kerstwandeling.

Onder een prachtige sterrenhemel en met licht van de maan, liepen een 300 mensen mee in de kerstwandeling. Met lichtjes waren de paden door het park gemarkeerd en ondertussen klonk het mystieke geluid van diverse midwinterhoorns. In de kinderboerderij werd door vrijwilligers het kerstverhaal verteld en ook uitgebeeld. Bij de jongeren, die naar Ghana gaan, konden wensen in een kerstboom worden opgehangen. Met name voor de kinderen was er in de kerk een schimmenspel.

Het Muziekatelier Alkmaar speelde kerstliederen in de Montessorischool en Vertelatelier ‘Kom op Verhaal’ bracht een bijzonder verhaal in de bibliotheek. In het scoutinggebouw zongen The Jorden River Singers prachtige gospels. En zo wandelden we langs het kerstverhaal naar De Blije Mare waar nog een kerstmarkt was. De animo was groot, er was zelfs een ruime wachtlijst. Fijn dat zoveel mensen op deze wijze iets van de komst van het Licht meekregen.

Kerk naar Buiten

A3 poster Adrian Snell 14 april klein

Klik hier voor een vergroting.
Bestel hier kaarten.

alpha