181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Ghana

Hier weer een bericht/update van de Ghana werkvakantiegroep. We hebben inmiddels een aantal acties achter de rug en kijken daar met veel plezier en tevredenheid op terug. We hebben onder andere de kerstbomen- /kerstkransen- en oliebollenactie gehad en een bijdrage geleverd op de kerstwandeling door daar één van de zes onderdelen te organiseren en naderhand op de kerstmarkt te staan. Ook de lege flessenbonnetjes worden ingeleverd (wat u gewoon kunt blijven doen).

We hebben met de acties tot nu toe ruim €4000,- opgehaald! We willen jullie alvast bedanken voor de hulp en het enthousiasme die wij iedere keer weer ervaren. Speciaal voor degenen die afgelopen twee maanden tijdens de acties hebben geholpen.

In het nieuwe jaar hebben we een aantal acties gepland waar we graag jullie aandacht voor vragen. Op 2 en 9 februari zal het 'eetcafé' plaatsvinden. We gaan die avond heerlijk Ghanees eten met elkaar! De inloop is vanaf 18:00 uur en we starten om 18:30 uur met het driegangen diner in de Blije Mare. De kosten bedragen €20,- voor volwassenen (inclusief 1 drankje) en voor kinderen is het €10,- . Let op: Vol is vol! Opgeven kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij willen wij in het voorjaar een kerkenveiling organiseren. Tijdens deze veiling bieden wij verschillende diensten en producten aan. Dus mocht u een leuke dienst of product (of een tip) hebben, wellicht vanuit (uw) werk, eigen bedrijf of hobby, laat het ons weten! Ook dit kan via bovenstaand mailadres. Los van de acties die vanuit ons georganiseerd worden, kunt u ons altijd benaderen voor praktische klussen waarbij u hulp kunt gebruiken bijvoorbeeld klusjes in en rondom het huis, het verzorgen van catering, etc.

Ank Bais heeft rondom de kerstperiode al heel wat gehaakte kerststallen, kerstballen en engeltjes verkocht, maar Ank blijft haken op bestelling. Ank haakt bijna alles, ook dekens, truien, vesten, mutsen en heel veel knuffels. Mocht je een bestelling door willen geven of ben je benieuwd wat zij allemaal kan maken, dan kun je contact opnemen met Ank via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 06 40 28 58 97.
Mocht u een donatie over willen maken, kan dat natuurlijk ook op rekeningnummer NL75 RABO 0376 4310 67 t.n.v. Protestantse Gemeente Alkmaar en onder vermelding van 'werkvakantie Ghana'.

Tot bij de volgende acties!

Groeten namens het Ghana team,
Tamara, Emma, Naomi, Paulien, Vincent, Alexandro, Luna, Madelief, Sterre, Iris, Emma, Jermay, Jelmer, Marloes en Laura

alpha