181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Ghana

We komen nu wel heel dichtbij... zowel financieel als het aantal dagen tot vertrek. Afgelopen weken hebben wij een heel aantal acties gehad, die een groot succes waren, en dit heeft het volgende opgeleverd:

- Paasontbijt € 236,50
- Vrijmarkt Alkmaar koningsavond € 207,40 (Iedereen die spullen heeft aangeleverd, nogmaals dank!)
- Lentemarkt € 1800
- Timzingt € 1040
- Tuinen opknappen € 550
- Lege flessenactie Jumbo € 113,65
Ook heeft Ank met haar haakwerk €650,- opgehaald en Trijnie € 100,- met aluminium. Super bedankt voor jullie bijdrage op deze manier!

Op dit moment moeten we nog € 3000,- ophalen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, want er komen nog wat acties aan! Bovendien gaat alles wat we extra ophalen direct naar het project, dus het zou fantastisch zijn als we met wat extra geld naar Ghana vertrekken. De laatste acties nog op een rijtje:
- Heerlijk versgebakken koekjes/cakejes/taartjes na de oecumenische viering op zondag 16 juni in de Josephkerk. U kunt een vrijwillige bijdrage geven en deze in een van de potjes op tafel doen.
- In juni staan 3 jongeren op de IJhallenmarkt in Amsterdam om hier spullen en kleding te verkopen.
- Op zaterdag 22 juni is er van 15.00 – 16.30 uur een West-Friese middag in de Blije Mare, onder leiding van Trijnie Bakker en Ada Dekker. Het belooft een gezellige middag te worden met veel West-Friese verhalen en humor. Komt allen, vooraf opgeven kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Onze laatste actie zal zijn op vrijdagavond 28 juni, namelijk de veiling. Er worden allerlei producten en diensten geveild, dus zorg dat u/je erbij bent! We starten om 20.00 uur in de Blije Mare.

Mocht u een gift over willen maken, dan kan dat op rekeningnummer: NL75 RABO 0376 4310 67 t.n.v. Protestantse Gemeente Alkmaar, en dan over vermelding van werkvakantie Ghana.

We willen jullie nogmaals heel erg danken voor jullie betrokkenheid en meedenken op vele verschillende gebieden. Het is mooi om te zien dat wij het niet alleen doen en bovenal dat God dit alles zegent. Zouden jullie nog willen bidden voor de laatste acties die gaan komen en de laatste voorbereidingen voor de reis? Er is nog veel om te regelen en af te handelen voordat we daadwerkelijk naar Ghana kunnen afreizen.

Een warme groet namens de gehele Ghana groep,
Marloes, Iris, Alexandro, Madelief, Paulien, Naomi, Vincent, Emma Nachbar, Emma Bakker, Tamara, Luna, Jermay, Sterre, Jelmer, Laura.

peuterkerk

23 juni Peuterkerk: Meisje, sta op!

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!