181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

We gaan naar Ghana!

Waarschijnlijk hebben jullie het inmiddels al vernomen via de zondagsbrief, we hebben het streefbedrag gehaald! En zelfs nog meer dan dat! De visums zijn ook binnen, dus we zijn zo goed als gereed voor vertrek. We willen jullie als gemeente nogmaals enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid! We zien er allemaal enorm naar uit, en hopen in Ghana ook echt wat op te mogen gaan bouwen. Na maandenlange voorbereidingen en acties is het bijna zover, het is bijna onwerkelijk. Met een dosis gezonde spanning gaan we deze levenservaring tegemoet.

We hebben een blog aangemaakt, waar we hopen iedere dag even een korte update te geven met hopelijk ook wat foto's erbij. Afhankelijk van in hoeverre het internet ook meewerkt. Mocht u het leuk vinden om ons te volgen dan kan dat via de link naar onze blog: https://werkvakantieghana2019.waarbenjij.nu/ of via onze facebookpagina 'Ghana 2019'.

Zondag 14 juli krijgen wij, als groep, in de dienst in de Blije Mare de zegen mee. Maandag 15 juli vertrekken wij om 7:00 uur (ja lekker vroeg) eerst richting Lissabon en later op de dag vanaf Lissabon naar onze eindbestemming Ghana. Daar zullen we opgewacht worden door pastor Kofie en Abedgnego en de volgende dag richting het project verder rijden. Daar zullen we ruim twee weken verblijven en dan weer terug rijden naar Accra waar wij nog afsluiten met een excursie. Op donderdag 1 augustus landen we weer in Nederland. We zouden na terugkomst nog graag een dankdienst willen houden, de precieze dag, tijd en locatie volgen nog.

Willen jullie bidden voor een goede reis, een fijne samenwerking met de lokale partners/bevolking, gezondheid en een goede tijd ook met elkaar als groep?

Een hele warme groet en tot in augustus,
De Ghana groep

peuterkerk

23 juni Peuterkerk: Meisje, sta op!

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!