hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder 300

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


 

anbi logo

 

privacy 895556

Even over de financiën…

Het kerkelijk jaar is weer begonnen en we staan allemaal weer in de ‘actie-stand’.
Ook bij het CvK is er weer genoeg te doen. Als penningmeesters zijn we (Piet de Boer en ondergetekende) druk bezig met de begroting (nieuwe stijl) en actie Kerkbalans.
Daarnaast loopt dan nog het project ‘digitaal collecteren’. In dit stuk leest u er meer over.

Begroting
Het opstellen van de begroting is dit jaar een grotere uitdaging dan andere jaren. Voor het eerst maken we nu de splitsing Noord, Zuid en Algemeen. Piet heeft dat in de afgelopen maanden allemaal voorbereid door de criteria voor de verdeling tussen de verschillende ‘afdelingen’ uit te werken. Op de gemeenteavond is dat kort toegelicht. Als de laatste begrotingen van de taakgroepen en wijkkerkenraden binnen zijn kunnen we het concept voorleggen aan de overige leden van het CvK en daarna, voorzien van een advies, voorleggen aan de kerkenraden. De AK blijft uiteindelijk eindverantwoordelijk.

Kerkbalans
De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. De actieperiode loopt van 18 januari t/m 1 februari 2020. Deze keer gaan we voor het registreren van de toezeggingen gebruik maken van de diensten van het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). Alle leden die hebben aangegeven de toezegging digitaal te willen doen kunnen dat in januari 2020 online doen via de website. In de e-mail die wordt toegezonden staat een persoonlijke link naar de beveiligde website waar met een paar klikken de toezegging geregeld kan worden. Dat scheelt voor alle partijen een heleboel werk.
Doet u de toezegging nog op papier? Dat kan handiger! Stuur een e-mail naar het kerkelijk bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en doe in januari ook mee via de digitale weg. Voor u handig en voor ons minder werk...

Met vriendelijke groet,
Joan Maljaars, penningmeester CvK

taize0op de jongerenpagina


 

peuterkerk

9 februari Peuterkerk:
De ark van Noach


 

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!
doneer 10