Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau is gesloten van 20 december tot en met 3 januari.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Digitaal collecteren

We zijn er klaar voor! Komende maanden wordt er aan u uitgelegd hoe dit kan worden gedaan. Belangrijkste is dat u de App van het SKG installeert op uw telefoon of tablet. Deze is gewoon te vinden in de App Store (Apple) of Google play (Android). Zoek naar Kerkgeld (van de Betaalgroep Nederland BV) en installeer de App. Onze gemeente is te vinden onder de naam “PG Alkmaar”.

In de volgende Samen Verder zullen we meer uitleg geven. Nu alvast registreren? Klik dan hier voor de handleiding.

Collectebonnen
Naast het digitaal collecteren blijven de collectebonnen natuurlijk gewoon beschikbaar. Wel gaan we stoppen met de verkoop van bonnen van € 0.25. Vanaf 1 november a.s. zijn deze niet meer te bestellen bij het kerkelijk bureau.

Met vriendelijke groet,
Joan Maljaars, penningmeester CvK

kerstwandeling2019kl

peuterkerk

13 oktober Peuterkerk: Jona

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!