181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Inzameling voor de voedselbank

Ter gelegenheid van de oogstdienst wordt op 3 en 10 november in beide kerken weer een inzameling voor Voedselbank Alkmaar gehouden. Daar slinken de voorraden van houdbare goederen en is aanvulling zeer nodig.
De voedselbank helpt mensen, die na aftrek van vaste lasten te weinig overhouden om van te leven. Om een voorbeeld te noemen: als je alleen bent en minder dan € 225 per maand te besteden hebt (dat is dus minder dan 8 euro per dag) voor voedsel, kleding en andere kosten, kom je in aanmerking voor hulp.

De volgende artikelen zijn heel welkom:

• waspoeder,
  • blik- of potgroenten,
  • mix voor nasi,
  • blikjes vis,
  • thee,
  • eieren,
  • kaas (vacuüm verpakt),
  • houdbare melk,
  • augurken,
  • zilveruitjes,
  • jam,
  • limonadesiroop.

Ook geld, nodig voor de exploitatie (de vrachtwagen moet rijden, de koelcellen slurpen energie etc.) en aankoop van levensmiddelen is welkom. Het nummer is NL06 RABO 0116 6090 79.
We hopen op een grote opbrengst!

De diaconie

peuterkerk

13 oktober Peuterkerk: Jona

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!