181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Fietsproject - oktober 2019

Kort bericht van een goedlopend fietsproject. Ons “fietsspreekuur” wordt steeds drukker bezocht en we komen nauwelijks toe aan fietsen opknappen voor de verkoop. Geeft niet, dit is het belangrijkste. We repareren ook lekke banden van kinderwagens. Het wordt steeds gekker! De stemming is prima.
Ik kreeg een vraag om een vouwfiets op te knappen van iemand die helemaal geen verblijfplaats heeft.

Dat ding is vreselijk slecht. Heeft iemand van u een vouwfiets ter beschikking? Dat zou geweldig zijn.
Blijft u aan ons denken? We hebben uw bijstand nodig. Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, vrijwilliger AZC Heerhugowaard. Namens fietsprojectteam COA HHW

peuterkerk

13 oktober Peuterkerk: Jona

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!