Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau is gesloten van 20 december tot en met 3 januari.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Link-Up

Na de laatste kerkenraadsvergadering is het nu officieel dat we met een pioniersplek starten: Link-Up.
Wij zijn er uiteraard heel blij mee en we kunnen wij nu eindelijk, na ruim twee jaar voorbereiding, van start gaan! Wij zullen ons Alkmaarbreed voorstellen, dus zowel in de Vrijheidskerk als in De Blije Mare, na de dienst! We zullen dan uitleg geven aan wie dat wil.

Ook hebben wij het verzoek gedaan om ingezegend te worden. Dit zal waarschijnlijk in december plaatsvinden.
Wij starten met een kick-off op 1 december voor onze doelgroep, jongvolwassenen, die zich niet (meer) betrokken voelen in een gemeente.
Verder zullen wij ook met verschillende werkgroepen in gesprek gaan om een goede samenwerking te realiseren. Kortom u en jullie horen van ons! Wij hebben er zin in!
Margo, Trudie, Jeroen en Linda.

kerstwandeling2019kl

peuterkerk

13 oktober Peuterkerk: Jona

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!