181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Kerkbalans 2020

Aan de vrijwilligers die elk jaar weer druk zijn met de actie Kerkbalans zal het niet liggen. Dit keer willen we bij de start van de actie de lopers dan ook een hart onder de riem steken: het uitdelen van de pakketjes met enveloppen aan de lopers gaat gepaard met een hapje en een drankje. Voor Zuid zal dit zijn op donderdagmiddag 16 januari 2020 en voor Noord op woensdagmiddag 15 januari 2020.
De lopers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd door de wijkcoördinator.

Actie Kerkbalans 2020 wordt gehouden in de periode van 18 januari tot en met 1 februari 2020.

geefvoorjekerk

Vrijwillige bijdragen – periodieke gift?
Denkt u bij de toezegging voor 2020 ook eens aan de mogelijkheid om dit via een zogenaamde Overeenkomst Periodieke Gift te doen. We leggen dan de bijdragen voor de komende 5 jaar vast in een overeenkomst. Voordeel voor u is dat deze giften dan volledig aftrekbaar zijn (dus zonder aftrek van een drempel).
Meer informatie hierover kunt u krijgen via het kerkelijk bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl (zoek op “overeenkomst periodieke gift”). Uw voordeel kunt u meteen bereken op de website: https://www.berekenhet.nl/giften/periodieke-giften.html

Joan Maljaars,
Ouderling-kerkrentmeester

taize0op de jongerenpagina

peuterkerk

9 februari Peuterkerk:
De ark van Noach

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!