181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Fietsproject - december 2019

Probleem: Misschien heeft u het gelezen dat er weer te weinig opvang is bij het COA en daardoor hebben wij in HHW ook 120 nieuwelingen erbij gekregen. Dat vergt heel veel van de organisatie.
Nu weten deze nieuwelingen ook de weg naar onze werkkeet en er is momenteel veel vraag naar fietsen voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Wij hebben momenteel echt niets voor hen en dat voelt rottig. Graag uw aandacht hiervoor. We doen het namens u.

Verder: We hebben een advertentie uitstaan voor een netwerker die in HHW-Langedijk aan de slag gaat om fietsacties op te zetten. We staan in een bestand hiervoor maar hebben nog niets gehoord. Mocht een van u idee hebben dit te gaan doen, dan kunt u rekenen op een warme ondersteuning van ons gehele team!
Verder wenst ons team u gezegende kerst en een voorspoedig nieuwjaar.
Blijft u aan ons denken? We hebben uw bijstand nodig. Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, vrijwilliger AZC Heerhugowaard. Namens fietsprojectteam COA HHW

taize0op de jongerenpagina

peuterkerk

9 februari Peuterkerk:
De ark van Noach

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!