181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Mano a mano

Het is alweer even geleden dat u iets hebt gehoord over de projecten in de Dominicaanse Republiek. Maar nu heb ik wat te melden.
Van 13 tot 28 februari 2020 kunnen we weer aan het werk! We gaan 8 huizen en latrines bouwen in El Gramazo. Een dorp waar ik nog niet veel van weet maar daar zullen we op de voorbereidingsdag, 7 december 2019 alles over horen.

Ook in dit dorp zijn er huizen in erg slechte staat, geen cementen vloeren, muren van verrot hout en lekkende daken, in een enkel geval gemaakt van bananen bladeren. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat de hygiënische- en gezondheidsomstandigheden erg slecht zijn. En daar gaan we wat aan doen!
De groep is met 25 deelnemers helemaal vol. Er staan zelfs mensen op de wachtlijst waaronder ook iemand van onze kerk. Jan Pannekeet en ik, Wieke Wijntje Kingma gaan in ieder geval mee! Mooi om weer allebei aan het werk te kunnen vanuit Alkmaar.
We kunnen weer slapen, eten en bijkomen van het werk in het multifunctionele gebouw in Los Anones. In januari begint het bouwbedrijf Tacisar met de voorbereidingen en tijdens het project staan ze ons bij om de juiste instructies te geven en alles rondom de bouw te coördineren.
Volgende keer hoop ik meer informatie te hebben.
Meer over Mano a Mano: www.manoamanodomrep.nl.

taize0op de jongerenpagina

peuterkerk

9 februari Peuterkerk:
De ark van Noach

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!