181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Bericht Fietsproject - jan 2020

Het jaar 2019 overziende kan ik u meedelen dat 2019 het mooiste diaconale fietsjaar is geweest! We hebben met ons team heel veel kinderen uit hun kleine sores kunnen helpen en veel volwassenen kunnen adviseren en helpen. Bovendien hebben we veel van de overtollige Alkmaarse fietsen en fietsjes kunnen verkopen via Enjoy. Die fietsen zijn goed terechtgekomen, verreweg de meeste aan asielzoekers, voor een zachte prijs.

Ook de verkoop in Alkmaar via Winnie en Jan liep goed (18 fietsen).
Dankbaar dragen wij dit op en hopen op een mooi 2020.
Zoals de Here in Hosea 14:9 tegen Efraim zei :”Aan Mij is uw vrucht te danken”.
Zolang HHW nog geen contactpersoon heeft, blijven we ook in 2020 hopen op uw goede fietsgaven.
Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, vrijwilliger AZC Heerhugowaard.
Fietsprojectteam COA HHW

taize0op de jongerenpagina

peuterkerk

9 februari Peuterkerk:
De ark van Noach

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!