181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Bericht fietsproject - februari 2020

Het jaar 2020 is voor ons niet zo goed begonnen. Medewerker Ad is aan zijn hart geopereerd en Sybe is door zijn rug gegaan. Dus we draaien op halve kracht. Het enige nieuws is dat we een verzoek hebben gedaan, samen met Yvonne en Gerard de Weerdt, aan de RK Parochie van Alkmaar. We hopen, net zoals bij onze PKN gemeente, mensen enthousiast te krijgen om fietsen voor ons goede doel te doneren.

Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Nota bene onze buren. Echt een geval van schotjes-denken!
We hopen dat onze zieken weer snel aan de slag kunnen.

Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.
U kunt contact met mij opnemen:
Theo Bruin, Westerweg 27, 1851 AA Heiloo
Telefoon 072 51 24 202 of 06 10 19 68 85