KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Bericht Fietsproject - maart 2020

Op 3 en 4 maart is ons fietsproject in de media gekomen. Op de regionale tv en het Noordhollands Dagblad. In het interview dat Hans Jansen ons afnam hebben we gevraagd om medewerkers en fietsen. Dat heeft heel wat opgeleverd. De komende weken gaan we de oogst binnenhalen. We hebben al met een man kennis gemaakt die ons graag wil helpen. Vooral kinderfietsen hebben z’n liefde. Hij gaat ons helpen op de woensdagmiddag.
Dankbaar en blij zijn we.

Intussen blijft u trouw ons verheugen met echt hele mooie fietsen. U bent onze basis!!
Mocht u fietsen(fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, Vrijwilliger AZC Heerhugowaard.

taize0Deze activiteit is afgelast i.v.m. het coronavirus

peuterkerk

29 maart Peuterkerk:
De goede herder
g
aat niet door i.v.m. het coronavirus