Gesloten

geslotenhet kerkelijk bureau is gesloten van donderdag 21 mei t/m dinsdag 2 juni

KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Geen Feestweek van de Oecumene

De ARK heeft besloten de Feestweek van de Oecumene dit jaar niet door te laten gaan.
De nieuwe coronamaatregelen lopen nu tot 1 juni. Dat is ook het begin van de Feestweek. Het lijkt ons niet verantwoord om in die week dan gelijk groepssamenkomsten te stimuleren. Ook is het onzeker of de maatregelen inderdaad tot 1 juni gelden. Het zou zo maar langer kunnen duren.

Ook de Oecumenische viering op 7 juni 2020 gaat niet door.
Wanneer op deze zondag na Pinksteren weer kerkdiensten gehouden kunnen worden, dan is het goed denkbaar dat elke kerk zijn eigen geloofsgenoten weer in de vertrouwde eigen omgeving zal willen begroeten en ontvangen. Eerst met elkaar een nieuw begin vieren en mogelijk ook rouwen is dan belangrijk.
Daarna kunnen we als leden van de ARK weer verder. Want we verliezen elkaar niet uit het oog!

Wim van Houten, voorzitter ARK
Ria de Rijke, secretaris ARK

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk