KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Collecteren en corona

Normaal, als we zondags samenkomen om God te loven en naar zijn woord te luisteren, delen we ook in onze rijkdom middels de collecte. Nu kunnen we op afstand luisteren en meezingen, maar hoe gaat dat met de collecte voor de diaconie? Hieronder een aantal alternatieven.

• Algemene gift aan de diaconie:
U maakt geld over naar de diaconie (zie nummer hieronder) onder vermelding van “Algemene gift”. De diaconie gebruikt dit geld als aanvulling op collecte-opbrengsten. Dat kunt u wekelijks doen, maar ook maandelijks.
• Specifieke gift aan de diaconie:
U maakt dan geld over naar de diaconie met vermelding van de datum van de betreffende zondag en wij zorgen dat het geld bij de opbrengst van de collecte gevoegd wordt.
• De collecte-app:
U maakt dan geld over via de collecte app “Kerkgeld”. Heeft u die nog niet? Is te downloaden via de “Playstore”. Maak dan eerst een account aan (uw gegevens) en vul uw tegoed. Voordeel is dat u dan ook voor de tweede en derde collecte kan geven.

Aanvulling collecten in maart:
De inkomsten middels collecten zijn in maart drastisch teruggevallen. De diaconie heeft daarom de collecten voor Zuid Soedan en de straatmeisjes in Ghana aangevuld met elk € 400.

Rekening diaconie: NL82 RABO 0376 4424 84, t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente te Alkmaar.

Ale-Jan Algra, penningmeester diaconie.

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk

21 juni 16:00 uur
De goede herder