KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Van de voorzitter AK

Op 8 mei heeft het kabinet bekend gemaakt de coronamaatregelen stapsgewijs te gaan versoepelen.
Per 1 juni zijn bijeenkomsten met max 30 personen vrijgegeven. Hiermee kunnen we nog geen kerkdiensten organiseren, tot 1 juli houden we nog de on line diensten.
Maar er gloort licht aan de horizon!! Wanneer het in de maand juni voldoende goed gaat worden vanaf 1 juli bijeenkomsten met max 100 personen vrijgegeven.

Hiermee wordt het mogelijk om binnen de kerk weer passende activiteiten op te starten. Dit geldt ook voor kerkdiensten, er kunnen weer diensten worden georganiseerd, mits het aantal deelnemers het totaal van 100 niet overschrijdt en alle beschermende maatregelen in acht worden genomen, zoals afstand houden en thuis blijven als je je ziek voelt. Het is aan de lokale wijkkerkenraden om dit te gaan organiseren en uit te werken. Houd hun mededelingen goed in de gaten.

Ik wens allen veel sterkte en inzicht om hier goed mee om te gaan.
Zorg voor elkaar !
Cor Docte

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk