hit counter joomla
KB GIFbanner

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder 300

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


 

anbi logo

 

privacy 895556

Vrijwilligerswerk Lesbos

Misschien kunt u zich nog herinneren, dat we met drie personen vanuit De Blije Mare afgelopen februari naar het kamp Moria zijn gegaan om vrijwilligerswerk te doen.
Inmiddels is het kamp grotendeels niet meer intact. Duizenden vluchtelingen die daar verbleven moesten vluchten voor de brand die daar op woensdagnacht 9 september jl. uitbrak. Deze mensen verblijven deels in een ander opgezet kamp en deels leven er nog mensen/gezinnen op straat.
Dit heeft de Nederlandse stichting C.R.R., Christian Refugee Relief, doen besluiten om daar door te gaan met het verlenen van hulp. Er volgde opnieuw een oproep voor vrijwilligers.

Angela Jansen en Helene de Graaf gaan opnieuw naar Lesbos om daar vrijwilligerswerk te doen. De datum, waarop wij af zullen reizen, staat gepland op maandag 2 november.
Zoals het er nu naar uitziet, moeten wij een week in quarantaine op Lesbos en daarna kunnen we gedurende twee weken de handen uit de mouwen steken.
Toen we vorige keer afreisden heeft u de vluchtelingen van Lesbos massaal gesteund met hulpgoederen en giften. Mogen we wederom een beroep op u doen, om een gift te geven voor de stichting C.R.R.? Zij hebben al meerdere transporten naar Lesbos gezonden en dit kost veel geld.
Tevens worden hulpgoederen op het eiland ingekocht, die op dat moment nodig zijn.
Mogen we u ook opnieuw vragen om gebed, voor ons als vrijwilligers, voor alle hulporganisaties, die daar werkzaam zijn, voor de vluchtelingen en voor de bewoners van het eiland? Wij beseffen, dat we dit niet alleen kunnen en dat we daar God's hulp echt bij nodig hebben, om dit te kunnen doen.
Als u een gift wilt geven, is het rekeningnummer van C.R.R.: NL74 RABO 0306 6331 83
De stichting is gevestigd in Nieuw-Lekkerland (Z-H)
Uw gift komt volledig ten goede aan Lesbos, omdat de stichting bestaat uit vrijwilligers en er zodoende niets aan de strijkstok blijft hangen.
Voor vragen kunt u ons altijd bellen: Angela (06 30 26 24 06) of Helene (06 13 44 36 01)
of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helene de Graaf

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid


 

doneer 10