KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Kerkbalans 2021

Nu al? Die vraag komt wellicht op als u de titel leest. Maar ondertussen zijn de eerste voorbereidingen voor de kerkbalans 2021 al weer getroffen. De kerkbalans is immers de financiële kurk waarop de kerk drijft. De start gebeurde met een terugblik op hoe het met de laatste kerkbalans gegaan is. Wat niet goed liep proberen wij deze keer te voorkomen. Het resultaat van dit jaar is goed te noemen. De respons was het grootst in de voormalige wijk West (meer dan 90 %). Voor de andere (voormalige) wijken was dat 77 % (Noord), 88 % (Oudorp) en 66 % (Oost).

Wat aan geld binnen komt, stemt goed overeen met de begroting. Er gaat wel wat veranderen. De twee wijken Noord en Zuid zullen sterk betrokken worden bij de verdere voorbereiding en uitvoering van de kerkbalans. Wat blijft is dat ook dit keer vele vrijwilligers op pad zullen gaan. De actieperiode is van 16 t/m 30 januari. Wij zullen u op de hoogte houden.

De kerkrentmeesters

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid