Gesloten

samenverder 300

privacy 895556

Online kerstmarkt voor Ghana

Zoals jullie weten zijn wij vorig jaar zomer met een groep jongeren op werkvakantie geweest naar Ghana. Hier hebben wij verder gebouwd aan een lokale school in een klein dorpje, Pokukrom. Op dit moment is de school dicht vanwege het coronavirus. Corona betekent voor de gemeenschap in Pokukrom onder andere geen onderwijs en zorgen om voedsel en voldoende inkomen om van te leven. De school hoopt in januari zijn deuren weer te mogen openen, maar daarvoor moeten wel de nodige voorzorgsmaatregelen worden getroffen.

Om iedereen coronaproof naar school te laten gaan is er behoefte aan onder andere zeep, mondkapjes en handgel. Ook is voedsel hard nodig en hebben de leerkrachten recht op een eerlijk loon, wat ze nu de school dicht is helemaal niet krijgen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: https://ikdoemee.lst.nl/coronahulp-voor-ghana-pokukrom/

Om ons steentje bij te dragen en de school/het dorp in deze moeilijke tijden financieel te ondersteunen, gaan wij een online kerstmarkt organiseren. Aangezien veel kerstmarkten en activiteiten niet doorgaan dit jaar, hopen we op deze manier toch een beetje verbinding met elkaar te kunnen krijgen. We zullen met hulp van een aantal gemeenteleden, heel wat mooie en smaakvolle producten kunnen verkopen. Waaronder kerstbomen, een kerstukje (o.a. kant en klaar pakket om zelf maken), kerstkaarten, gehaakte kerststal (of onderdelen hiervan) of engelen, een Ghanees kerstlekkernij om te maken, ect.
Via deze link kunt u uw bestelling plaatsen: https://forms.gle/aRp1XGWkosY2c3obA.

Namens het organisatiecomité,
Marloes, Paulien, Luna en Laura