Gesloten

privacy 895556

Opknappen Delta

Beste gemeenteleden,
Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen, maar ook motiveren ons te helpen! In deze rare tijd zijn wij allemaal op zoek naar verbinding binnen de kerk, al maakt het coronavirus het ons lastig. Daarom is er een nieuw project ontstaan.
De bovenverdieping van ons vertrouwde clubhuis Delta is toe aan een make over. De sfeer en gezelligheid willen wij dan ook een flinke oppepper geven, zodat het een warme ruimte wordt waar mensen graag (zolang nodig is op afstand) samenkomen.

De afbeelding die aan deze tekst is bijgevoegd, geeft de sfeer en de kleuren aan die de ruimte zal krijgen. Er zal dus voornamelijk geverfd moeten worden, maar ook de vloer zal aangepakt worden dus we hebben best mensen nodig.
Als je het leuk vind ons te helpen, heb je klusmateriaal te leen of ervaring met klussen? Geef je dan op! Dit kan tot 1 december bij Linda Otto-Palstra (06 28 76 91 07 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Marloes Hilbrands (06 53 20 63 98 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
De bedoeling is dat het in de kerstvakantie gaat plaatsvinden en het zal geheel coronaproof zijn! De definitieve dagen en tijden volgen naar aanleiding van de aanmeldingen.
Wij zien jullie hulp graag tegemoet op wat voor manier dan ook.

Een warme groet van het Delta Cleaning Team,
Hilde de Jong, Ilse de Graaf, Linda Otto-Palstra en Marloes Hilbrands. Wij hebben er zin in!

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid