samenverder 300

privacy 895556

Bericht Fietsproject

Ja, er is gelukkig weer veel gebeurd. Het slechte nieuws is dat we door uitval nu maar met drie man zijn. We kunnen dan maar een middag werken, vrijdags in dit geval, in plaats van twee middagen. Dat is heel jammer.
Het goede nieuws is dat ik op 20 juni in de kerkdienst van de Blije Mare uitgenodigd was om te vertellen over onze ervaringen met asielzoekers. Dit in het kader van Wereldvluchtelingendag. Ons project kreeg veel ruimte en aan het einde vroeg ik of er gemeenteleden bereid zijn ons te helpen. Dat is gelukt. Geert J. heeft zich in de eerste plaats aangemeld, dat stemt dankbaar. Zonder menskracht gaat het niet.

Ook zou het fijn zijn als het project naar de toekomst toe voortgang zou kunnen vinden, niet afhankelijk van mijn persoon. Daarover zijn plannen in de maak.
We hebben van het COA een airco geïnstalleerd gekregen zodat we niet roosteren door de hitte deze zomer. Op 18 juni was het broeierig heet en zaten we lekker koffie te drinken in onze pauze voor de airco. We genieten veel goodwill van de COA-leiding en dat geeft een goed gevoel.
Wat geeft u weer gul! Zeer hartelijk dank. Er is ook mond-tot-mondreclame voor ons in de regio wat ook weer donaties oplevert.
We hebben veel reservemateriaal aangeschaft, o.a. elf fietsbellen en elf fietslampen en toch nog € 340 in de pot.
We hadden al kettingkastjes voor kinderfietsen besteld. Dat werkt erg goed want een kinderfiets zonder kettingkast maakt werkelijk niemand blij.

Hartelijke groet,
Theo Bruin