samenverder 300

privacy 895556

Nieuwe leden Taakgroep Vorming en Toerusting

De Protestante Gemeente Alkmaar is een enthousiaste gemeente waarin mensen met velerlei initiatieven en bijdragen zich met elkaar verbinden en het goede van hun geloof delen.
Eén van de actieve taakgroepen binnen de gemeente is de taakgroep Vorming & Toerusting. De ambitie van deze taakgroep is het organiseren van een gevarieerd, actueel en interessant aanbod aan cursussen, lezingen en gespreksonderwerpen voor zowel de wijkgemeente Noord als Zuid.

Dit aanbod betreft onderwerpen over o.m. Bijbelse, kerkelijke en maatschappelijke thema’s, alsmede andere religies, filosofie, kunst en cultuur. Ook worden er jaarlijks doe-activiteiten ontplooid. Wij willen hiermee gemeenteleden en belangstellenden de mogelijkheid bieden om te kunnen groeien in hun geloof. Vrijwilligers van de PGA worden door het aanbieden van gerichte cursussen ondersteund bij de uitvoering van hun taak.

Waar houden wij ons concreet mee bezig?
• Het samenstellen en uitbrengen van het halfjaarlijkse programmaboekje
• Het (mede) organiseren van lezingen, cursussen, en andere activiteiten
• Het faciliteren van cursussen; we treden dan op als gastvrouw/heer.

Wij zijn op zoek naar nieuwe taakgroepleden, dus:
vind je het leuk om onze gelederen te versterken? Dan nodigen we je uit om je op te geven!

Gezien de huidige samenstelling van de taakgroep zou het wenselijk zijn dat nieuwe leden uit de wijkgemeente Noord komen, maar dat is zeker niet noodzakelijk.
Ben je enthousiast en/of heb je vragen dan kan je terecht bij:
 John Arends, telefoon 06-40870505,
 Angela Jansen, telefoon 06-30262406,

Afbeelding van Here and now, unfortunately, ends my journey on Pixabay via Pixabay

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid