Gesloten

samenverder 300

privacy 895556

De Paasactie van de ARK

Paaspakkettenactie2022Doet u weer mee?
De Paasactie 2021, georganiseerd door de Alkmaarse Raad van Kerken, was ook voor de organisatoren een onverwacht groot succes. In samenwerking met u hebben we een groot bedrag ingezameld. Daarmee hebben we op bijna 400 adressen (omgerekend rond 420 volwassenen en 220 kinderen) supermarktbonnen kunnen bezorgen. De reacties hierop waren blij en vaak ontroerend. De ARK organiseert de actie nu al een aantal jaren en het aantal adressen dat wordt opgegeven groeit elk jaar.

Wij organiseren deze actie om mensen die financieel en vaak ook sociaal in een moeilijke positie verkeren een extraatje te kunnen bezorgen. Het blijkt telkens weer dat er in onze omgeving mensen zijn die steun goed kunnen gebruiken. Het feest van Pasen nodigt ook uit om solidair te zijn met onze naasten, veraf maar ook dichtbij.

Wilt u helpen de Paasactie dit jaar weer mogelijk te maken? Dat kan door gift overmaken voor de kosten die hiermee gemoeid zijn. Dat kan via het rekeningnummer van de Alkmaarse Raad van Kerken, bankrekeningnummer NL77 INGB 0002 6852 43, o.v.v. 'Paasactie 2022'. De ARK is een ANBI en dus zijn uw giften aftrekbaar bij de uw belastingaangifte.

Wij hopen ook dit jaar weer op een succesvolle actie!
Namens de ARK,
Wim van Houten (06 18 26 15 95) en Ria de Rijke (06 49 89 61 07)

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk